Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Luntur


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Em B … Em B
----------------------------------------------


B Em
… Yen Lunturo Wenterane
Am Em
Ora Koyo Yen Luntur Tresnane
B
Tekan Tekane Atine …
C B
Koyo Koyo Mun Sak Sire Dhewe
----------------------------------------------

B Em
Ora Sembodo Mbiyene …
Am Em
Saben Dino Mung Tansah Metukke
B Em
Saben Kepetuk Tembunge … Angrerepo Dadio Duwe ’ E
----------------------------------------------

Am Em
Ora Maido … Kolomongso Mung Sok Gawe Gelo …
Em B
Ewo Smono Nganti Biso Ngelunturke Tresno
Em Am Em
Ditambakno Mrono Mrene Tiwas Tiwas Ndedhowo Larane
B Em B
Nanging Tombo Sejatine Ora Liyo Mung Awake Dhewe
----------------------------------------------

Int B Em Am Em
B … Em B
----------------------------------------------

B Em
… Yen Lunturo Wenterane
Am Em
Ora Koyo Yen Luntur Tresnane
B
Tekan Tekane Atine …
C B
Koyo Koyo Mun Sak Sire Dhewe
----------------------------------------------

B Em
Ora Sembodo Mbiyene …
Am Em
Saben Dino Mung Tansah Metukke
B Em
Saben Kepetuk Tembunge … Angrerepo Dadio Duwe ’ E
----------------------------------------------

Am Em
Ora Maido … Kolomongso Mung Sok Gawe Gelo …
Em B
Ewo Smono Nganti Biso Ngelunturke Tresno
Em Am Em
Ditambakno Mrono Mrene Tiwas Tiwas Ndedhowo Larane
B Em E
Nanging Tombo Sejatine Ora Liyo Mung Awake Dhewe
----------------------------------------------


----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Luntur"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel