Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Kere Munggah Bale


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Gm Bb Gm …
D# Dm D# Bb
F …
----------------------------------------------

Bb Gm D# Bb
Nok Sri Mulyani … Saiki Uripmu Soyo Mukti
Cm Gm
Nyandang Nganggo Ora Nguciwani
D# F Bb F …
Mergo Saiki Wis Dadi Penyanyi …
----------------------------------------------

Bb Gm D# Bb
Nok Sri Mulyani … Gayamu Jan Koyo Selebriti
Cm Gm
Mulo Saiki Kowe Wis Lali
D# F Gm … Dm …
Karo Aku Sing Ndadekke Penyanyi …
----------------------------------------------

Chorus:

Gm Dm D# Bb
Eling Eling … Kowe Biyen Dodol Sego Kering
Cm Gm
Bareng Saiki Dadi Wong Kondang
D# F Gm Dm …
Kowe Njur Lali Karo Kahanan
----------------------------------------------

Gm Dm D# Bb
Eling … Eling Kowe Biyen Dodol Sego Kucing
Cm Gm
Bareng Saiki Dadi Wong Gede
D# F Gm … F …
Kowe Koyo Kere Mungga Bale
----------------------------------------------


Bb Gm D# Bb
Nok Sri Mulyani … Senajan Saiki Kowe Wis Lali
Cm Gm
Nanging Tetep Tak Donga Ake
D# F Gm
Mugo Mugo Ra Bali Dadi Kere
----------------------------------------------

Music Gm Dm D# Bb
Cm Gm D# F Gm
Gm Bb … Gm
D# Dm D# F Bb … F
----------------------------------------------

Bb Gm D# Bb
Nok Sri Mulyani … Biyen Omahmu Ora Mbejaji
Cm Gm
Setan Wae Mlebu Ora Wani
D# F Bb F …
Ning Saiki Wis Apik Koyo Loji …
----------------------------------------------

Bb Gm D# Bb
Nok Sri Mulyani … Kowe Saiki Cidro Ing Janji
Cm Gm
Janjimu Biyen Ra Bakal Lali
D# F Gm … Dm …
Karo Aku Sing Ndadekke Penyanyi …
----------------------------------------------


Kembali Ke Chorus:

----------------------------------------------


----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Kere Munggah Bale"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel