Iklan di header

Kunci Gitar Vita Alvia Podo Karepe Beserta Lirik



Gunakan Fitur Tranpose Dibawah Jika Ingin Mengubah Kunci Dasar Sesuai Keinginan Kalian
Intro:
G  A  F#m  Bm
G  A  D

D      A         Bm
Mbiyen Aku Nduwe Roso Tresno
    G               A
Nanging Saikine Uwes Bedo
  F#m                 Bm
Kowe Wes Karo Wong Liyo
      G         A        D
Senajan Loro Tapi Ora Popo
----------------------------------

     D            A       Bm
Wes Tak Colne Lehmu Karo Kae
     G                      A
Wes Tak Losne Lehmu Milih Kae
     F#m                   Bm
Tak Ikhlasne Masio Loro Dewe
   G          A         D
Mugo Gusti Paringi Dalane
----------------------------------

Breadge:
     G         A       F#m     Bm
Seh Podo Senenge Sek Podo Sayange
      G    A         D
Nanging Ketutup Gengsine
       G      A
Seh Podo Karepe
    F#m        Bm
Seh Podo Butuh E 
      G      A       D
Nanging Seh Gede Egone
----------------------------------

Chorus:
G           A
Tresno Sing Tenanan
F#m          Bm
Nyatane Mung Kelaran 
  G      A          D
Kudu Trimo Kenyataan
----------------------------------

G             A
Gusti Yen Pancen Iki
F#m      Bm         G    A        D
Uwes Dalane Tak Trimo Karo Mesem Wae

Musik:
D  A  Bm
G  A 
F#m  Bm
G  A  D
----------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Vita Alvia Podo Karepe Beserta Lirik"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel