Iklan di header

Kunci Gitar Happy Asmara Banyu Moto Beserta Lirik



Gunakan Fitur Tranpose Dibawah Jika Ingin Mengubah Kunci Dasar Sesuai Keinginan Kalian
Chorus:
Intro:
G  D  G  D
G  D  G  D

D      G       D               Em
Tembang Iki Tak Gawe Mung Kanggo Kowe
            A                  D  G  D
Sing Paling Tak Tenani Nganti Saiki

                 G               Em
Tumetese Banyu Moto Iki Sing Dadi Saksi
          A               D
Sumpah Lan Janji Sehidup Semati
----------------------------------

Chorus:
                        G
Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
           A                  D
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
                       G
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
            Em
Mergo Mung Kowe 
             A             D
Sing Tak Tresnani Tekane Mati
----------------------------------

Musik:

A  A  G#m  Bm  Em  A D

                 G               Em
Tumetese Banyu Moto Iki Sing Dadi Saksi
          A               D
Sumpah Lan Janji Sehidup Semati
----------------------------------

Chorus:
                        G
Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
           A                  D
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
                       G
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
            Em
Mergo Mung Kowe 
             A             D
Sing Tak Tresnani Tekane Mati
----------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Happy Asmara Banyu Moto Beserta Lirik"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel