Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Jambu Alas


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Em F Em
Em F Em
F Em F EmX2 G
Kelingan Manis Eseme
Em
Trus Kelingan Ramah Gemuyune
G
Tresna Lan Kasih Kasih Sayange
F G Em F Em F Em
Karep Atiku Klakon Dadi BojoneX2 G
Sayange Wis Nduwe Bojo
Em
Nanging Aku … Aku Wis Kadong Tresna
G
Nelongso Rasaning Ati
F G Em
Yen Aku Ra Klakon Melu NduweniX3Int Em G … EmX3 Chorus:

C
Jambu Alas Kulite Ijo
Em
Sing Digagas Wis Duwe Bojo
C
Ada Gula Ada Semut
Em
Durung Rondho Ojo DirebutX2Em G
Sumpah Ning Batin … Yen Kula Bli Dadi Kawin
F Em
Tekade Ngati … Ora Bakal Luru Ganti X2Int C EmX2Em G
Sumpah Wis Jangji Arep Sehidup Semati
F Em
Seneng Lan Sedih … Bareng Bareng Dilakoni
----------------------------------------------

C Em
Jambu Alas Nduk Manis Rasane
F G Em
Snajan Tilas Tak Enteni RondhoneX2 G
Kelingan Manis Eseme
Em
Trus Kelingan Ramah Gemuyune
G
Tresna Lan Kasih Kasih Sayange
F G Em
Karep Atiku Klakon Dadi Bojone
----------------------------------------------


X2 Int Em G … EmX2Kembali Ke Chorus:

----------------------------------------------


----------------------------------------------


----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Jambu Alas"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel