Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Ikhlas


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Cm
Fm Cm C Fm G Cm
----------------------------------------------


Cm Fm
Trimo Mundur Timbang Loro Ati
G Cm
Tak Oyako Wong Kono Wis Lali
C Fm
Pancen Wis Nasibku Ini
G Cm
Nandur Becik Tukule Kok Dilarani
----------------------------------------------

Cm Fm
Trimo Ngalah Aku Wis Ra Betah
G Cm
Tak Tangisono Malah Mung Gawe Susah
C Fm
Karepe Wis Ngajak Pisah
G Cm
Karo Aku Wis Ra Karep Omah Omah
----------------------------------------------

Int Fm D# G Cm
G# Bb Cm C
----------------------------------------------

Chorus:

Fm Cm
Nangis Aku Isin Senajan Loro Ing Batin
G Cm
Aku Lilo Pisah Kanti Lahir Batin
----------------------------------------------

Int Fm G Cm C
----------------------------------------------

Fm Cm
Tresno Sing Ngrembuyung Saiki Wis Dadi Garing
G Cm
Aku Lilo Pisah Kanti Lahir Batin
----------------------------------------------


Cm Fm
Trimo Mundur Timbang Loro Ati
G Cm
Tak Oyako Wong Kono Wis Lali
C Fm
Pancen Wis Nasibku Ini
G Cm
Nandur Becik Tukule Kok Dilarani
----------------------------------------------

Int Fm D# G Cm
G# Bb Cm C
----------------------------------------------

Kembali Ke Chorus:

----------------------------------------------

Ending
G Cm C
Aku Lilo Pisah Kanti Lahir Batin
----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Ikhlas"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel