Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Bapak


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Am D7 G Em
C D G

----------------------------------------------

G Bm
Rambut Uwis Ora Ireng Uwis Malih Rupane
C G
Ireng Dadi Putih Saikine
Am Bm
Dino Tambah Dino Umur Tambah Tuwo
C Am D
Nanging … Koyo Koyo Ora Diroso
----------------------------------------------

Int Am D G
----------------------------------------------


G Bm
Ngadeg Dadi Cagak Nyonggo Pirenge Anak
C G
Mempeng Kerjo Ora Mikir Rogo
Am Bm
Paribasan Umur Uwis Akeh Cacahe
C D G
Nganti Bingung Anggonku Ngitunge
----------------------------------------------

Music Am D7 G Em
C D G
Bm C D G …
----------------------------------------------

Chorus:

G C
Bapak Bapak Tekadmu Kuwi Tak Puji
D G
Bapak Bapak Kowe Koyo Senopati
G C
Bapak Bapak Panasmu Ngungkuli Geni
D G
Bapak Bapak Keno Angin Soyo Ndadi
----------------------------------------------

C G Em
Sendyan Uwis Tuwo Nekad Mempeng Kerjo
Am D G
Nyambut Gawe … Kanggo Nguripi Keluargo
----------------------------------------------

Int G C … G …
Am Bm Em
C D G
----------------------------------------------

Kembali Ke Music Chorus:

----------------------------------------------

Outro:
G Em C D G
----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Bapak"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel