Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Awu Merapi


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
F C Bb F
Gm C F Dm
Gm C F C …
----------------------------------------------

F C
… Nengendi Kudu Lungo
Bb F
Nggoleki Kenyo Sing Tak Tresno
Gm F Dm
… Naliko Putihe Awu Tibo
G C
Tilas Lakumu Soyo Ora Ketoro
----------------------------------------------

F C
Nengendi Kudu Mlaku
Bb F
Nuruti Kareping Atiku
Gm F Dm
… Tak Gegem Gegayuhan Lan Impenku
Bb C Dm
Senajan Abot Sikilku Tak Nggo Lumaku
----------------------------------------------

Music F … C … Bb Bbm F
Gm F Dm
Gm C F … C …
----------------------------------------------

Chorus:

F C
… Mawa Sing Abang Ing Pucuk Merapi
Bb F C
Udan Awu Seprene Sing Dadi Seksi …
F C
… Setu Pahing Sing Dadi Pangeling Eling
Bb C
Eling Sliramu Naliko Tak Sanding
----------------------------------------------

Bb F Dm
Uwis Sewindu Aku Nggoleki Sliramu
Bb C
Rino Wengi Ora Ketemu
Bb F Dm
Nengendi Papan Lan Dunungmu
Bb C F C …
Yen Ketemu Ebo Bungahing Atiku
----------------------------------------------

Int F C Bb F
Gm C F Dm
Gm C F C … F
----------------------------------------------

F C
Nengendi Kudu Mlaku
Bb F
Nuruti Kareping Atiku
Gm F Dm
… Tak Gegem Gegayuhan Lan Impenku
Bb C Dm
Senajan Abot Sikilku Tak Nggo Lumaku
----------------------------------------------

Music F … C … Bb Bbm F
Gm F Dm
Gm C F … C …
----------------------------------------------

Kembali Ke Chorus:

----------------------------------------------


----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Awu Merapi"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel