Iklan di header

Kunci Gitar Didi Kempot Angge Angge Orong Orong


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Dm F Dm
Dm Gm Am
Dm X2Dm Am Dm
Netes Banyune Moto Aku Nangis Ketiban Ondo
Dm Gm
Rondo Tak Kiro Prawan
Am Dm
Mbarang Tak Kawin Anake Sak KandangX2Dm Am Dm
Pancen Aku Wis Rondo Aku Rondo Anakku Limo
Dm Gm
Nanging Aku Sih Biso
Am Dm
Diwolak Walik Koyo Nggoreng Telo
C Dm
Sapi Manak Larang Regane
C Dm
Anak Limo Bedo Bapak EX2 Chorus:
I
Dm
Angge Angge Orong Orong
Gm
Ora Melok Nggawe Melok Momong
Gm
Rondo Randane Ompong
C Dm
Ndue Anak Segede Kingkong
Dm
Angge Angge Orong Orong
Gm
Ora Melok Nggawe Melok Momong
Gm
Anak Limo Akeh Mangane
C Dm
Penting Mbokne Enak RasaneX2Music Dm Gm C Dm
C Dm C Dm X2
Dm Am Dm
Eling Jaman Semono Wayah Kawin Nanggap Bal Balan
Gm
Tamune Rame Tenan
Am Dm
Nganti Sing Ndelok Akeh Sing PingsanX2
Dm Am Dm
Amplop E Akeh Tenan Oleh Duit Karung Karungan
Dm Gm
Wong Sing Podo Kondangan
Am Dm
Nganti Akeh Sik Podo Kelangan
C Dm
Perawan Rondo Podo Wae
C Dm
Nadyan Ompong Enak RasaneX2 Chorus:
Ii
Dm
Angge Angge Orong Orong
Gm
Ora Melok Nggawe Melok Momong
Gm
Rondo Randane Ompong
C Dm
Ndue Anak Segede Kingkong
Dm
Angge Angge Orong Orong
Gm
Ora Melok Nggawe Melok Momong
Gm
Pitik Karo Anak E
C Dm
Kabeh Mau Dadi ResikoneX3Music Dm Gm C Dm
C Dm C Dm X3Kembali Ke Chorus:
Ii X2Outro:
DmX2
----------------------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Didi Kempot Angge Angge Orong Orong"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel