Iklan di header

Kunci Gitar Demy Ngambang


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
Am Em Am Em
Dm Am Dm E
F G Am X2 Am
Sun Ngerandu Randu
G
Sun Nganten Ngateni
C E
Roso Hang Uwes Sun Elungno
----------------------------------------------

Dm Am
Sabendinane Kari Keseron Nyekso
G E
Terataban Ati Riko Sing RumongsoX2 Am
Sumber Garing Iki
G
Ngerandu Banyu Mili
C E
Tibane Panas Sing Mari Mari
Am
Sing Mari MariX2 Chorus:

Dm
Welas Sun Ngambang … Noring Awang Awang
Am
Sampek Kapan Lingsir … Riko Hang Nampani
E F
Kelajut Sun Janji … Sing Bakal Ngelio Ati
Dm
Welas Sun Nono Tunggale
Am
Nono TunggaleX2Int Dm … Am
E … F Dm … AmX2 Am
Sumber Garing Iki
G
Ngerandu Banyu Mili
C E
Tibane Panas Sing Mari Mari
Am
Sing Mari MariX2 Chorus:

Dm
Welas Sun Ngambang … Noring Awang Awang
Am
Sampek Kapan Lingsir … Riko Hang Nampani
E F
Kelajut Sun Janji … Sing Bakal Ngelio Ati
Dm
Welas Sun Nono Tunggale

0 Response to "Kunci Gitar Demy Ngambang"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel