Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Roso Welas


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Gm   D7   D#   Bb   Cm   Bb    
            D7 Gm D D7 … 
            Gm   D7   D#   Bb   Cm   Bb    
            D7 Gm D Cm D
----------------------------------------------

 
 Gm
 Bengi Sun Roso Sepi   
        F
 Sing Koyo Biasae
 F
 Waktu Riko Mageh
               Bb              D
 Nyanding Isun Nong Kene
 Cm                D
 …   Kemulan Sepi   
     D#               D          Gm     D7   D
 Sakat Riko Sing Biso Ngancani   
----------------------------------------------

        Gm
 Duh Kari Gedigi
         F
 Nggudo Nong Njero Ati
 F
 Sun Mesti Kelangan
                     Bb               D
 Wong Wadon Hang Sun Welasi
 Cm                  D
 …  Roso Welas Iki … 
           D#                      D        Gm
 Sing Bakal Ilang Sampek Tekane Pati
----------------------------------------------

 Music  Gm   F   Dm   Cm   Gm   
             Gm   Dm   D#   F   Gm   
----------------------------------------------

  Chorus:
   
               Gm
 Sing Pungkas Riko Nguweni
              F
 Roso Welas Nyang Awak Iki
         Cm          Gm
 Riko Tego Golet Ganti … 
            Bb
 Sing Sanggup Maning Isun
               Cm
 Bendung Banyu Moto Iki
       D#                 D           Gm
 Opotah Mulo Riko Sing Duwe Ati
----------------------------------------------

 Gm                                        F
 Dudu Polane Sun Sing Gelem Pisah Ambi Riko
                Cm                              Gm
 Hang Sun Jaluk Ojo Nong Ngarepe Moto … 
          Bb                               Cm
 Riko Gandengan Ambi Wong Lanang Liyo
         D#         D      Gm
 Duh Ati Iki Yo Kariyo Loro   
----------------------------------------------

 Int   Gm   D7   D#   Bb   Cm   Bb    
        D7 Gm D D7   … 
        Gm   D7   D#   Bb   Cm   Bb      
        D7 Gm D Cm D
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Roso Welas"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel