Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Mendem Lanangan


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Am … Dm …  Am   
----------------------------------------------

 Am
 Mo   Mo   Romo Iki Piye Romo … Umur Tuwo Kok Isih Dewekan
                           Dm                                        Am
 Wayahe Urip Bebrayan …  Momong Anak Jaran   Jaranan … 
----------------------------------------------

 Am
 Mo   Mo   Romo Iki Piye Romo … Aku Kepingin Cepet Nikahan
                        Dm                                           Am
 Aku Uwes Ora Tahan … Aku Iki Wes Mendem Lanangan
----------------------------------------------

 Am                                                                             G
 Iki Piye   Iki Piye   Iki   Iki  Piye … Snadyan Turu Nganggo Kemul
                                    Am
 Ora Biso Ngangetke Awakku … 
 Am                                                          G
 Sinten Mawon Kulo Mboten …  Pilih – Pilih Wulu … 
                                    Dm …  
 Mas Kondektur Tukang Cukur … 
                                              Am
 Syukur   Syukur Yen Enthok Direktur   
----------------------------------------------

 Am
 Genduk   Genduk Ojo Wedhi Yo Nduk
 Jodoh Kuwi Wes Ono Sing Ngatur
                          Dm
 Sopo Wae Bapak Lilo
                                      Am
 Mung Syarate Kudu Wes Kerjo
----------------------------------------------

 Am
 Genduk   Genduk Ojo Wedhi Yo Nduk
 Jo Kesusu Kowe Mesti Payu
                                   Dm
 Nyuwun Wae Marang Gusti
                                       Am
 Mugo – Mugo Enggal Diparingi
----------------------------------------------

 Am
 Inggih Romo Kulo Manut Kulo Badhe Nurut
                                     G
 Ketimbang Sampon Kebacut
                                                Am
 Wes Ning Tangan Biso – Biso Mrucut
----------------------------------------------

 Am                                                     G
 Sinten Mawon Kulo Purun … Kulo   Kulo Purun
                                Dm
 Tiyang Kutho Nopo Dusun
                                        Am … 
  Sugih Miskin Penting Payunipun
----------------------------------------------

 Int  Dm … Am … 
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Mendem Lanangan"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel