Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Kahanan


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
    Fm  C#  D#  C# 
             Fm … D#  Fm
           
          Fm                     C#
 Kahananku Iki Yen Tak Umpamakne
    D#                                     C#           D#
 Koyo Cahyaning Mbulan Kang Kalingan Mego
             Fm            Cm
 Peteng Koyo Aneng Luweng
             C#        Fm
 Suwung Sepi Tan Ono
           D#                    C#             D#           
 Kang Biso Angluwari Panandanging Ati
----------------------------------------------

 Int   Fm … D#
----------------------------------------------

    
          Fm                    C#
 Jerit Tangis Atiku   Tetes Luh Ing Pipiku
    D#                            C#         D#
 Roso Nelongso Sliramu Megatke Tresno
     Fm                       Cm
 Ibarat Kembang Kang Layu
            C#             Fm
 Tanpo Kumbang Asmoro
   D#                                 C#               D#
 Aku Kang Kebacot Tresno Kok Tinggal Lungo
----------------------------------------------

 Music     Cm … C#    Fm
                Fm  Cm  C#  Fm
                C#   D#   
                Fm  C#  D#    C#   D#   C#   Fm
                Fm … C#  Fm    
----------------------------------------------

  Chorus:
   
               Fm                                     C7
 Nglangut Ing Wanci Wengi … Yen Rino Atiku Nelongso   
           D#                               C#                      C
 Putus Talining Janji … Kowe Ninggal Kembang Tresno
          Fm                           C7
 Loro Laraning Ati … Nadyan Loro Aku Nerimo
         D#                                 C#            C
 Sliramu Cidro Janji …  Tego Ninggal Aku Lungo   
----------------------------------------------

 Int   Fm … C#    Fm
----------------------------------------------

           Fm                                 C7
 Tak Lilakke Lungamu … Nadyan Abot Jroning Rasoku
           D#                          C#            C 
 Tipis Rondeng Atiku …  Kesayat Welas Tresnomu
         Fm                                     C7
 Nadyan Adoh Dunungmu … Ojo Nganti Nglaleke Aku
             D#                                   C#             C
 Kenangan Lan Sliramu …  Dadi Memanik Ing Kalbu
----------------------------------------------

           Fm               C#
 Umpamane   Kowe Bali    
           D#                C#
 Nambani Laraning … Ati Dhek Semono
             Fm           C#
 Tak Enteni    Kowe Bali   
     D#
 Bebarengan Nyambung
      C#                                Fm
 Tresno Dhek Semono    Hmmm   
----------------------------------------------

 Int  Fm … D#
----------------------------------------------

 Kembali Ke      Music  Chorus:
      
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Kahanan"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel