Iklan di header

Kunci Gitar Banyu Moto Yeni Inka Koplo Jaranan Official Music Video ANEKA SAFARI



Gunakan Fitur Tranpose Dibawah Jika Ingin Mengubah Kunci Dasar Sesuai Keinginan Kalian
Chorus:
                        F
Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
           G                  C
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
                       F
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
            Dm
Mergo Mung Kowe 
             G             C
Sing Tak Tresnani Tekane Mati
----------------------------------

Musik:
C  F
C  F
C  F

C      F       C               Dm
Tembang Iki Tak Gawe Mung Kanggo Kowe
            G                  C  F  C
Sing Paling Tak Tenani Nganti Saiki

                 F               Dm
Tumetese Banyu Moto Iki Sing Dadi Saksi
          G               C
Sumpah Lan Janji Sehidup Semati
----------------------------------

Chorus:
                        F
Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
           G                  C
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
                       F
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
            Dm
Mergo Mung Kowe 
             G             C
Sing Tak Tresnani Tekane Mati
----------------------------------

0 Response to "Kunci Gitar Banyu Moto Yeni Inka Koplo Jaranan Official Music Video ANEKA SAFARI"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel