Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sepayung Loroan


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Cm  D#  G#  Cm
            Fm   Cm G#  Cm
            Cm  D#  G#  Cm
            G  G# Cm   Gm  Cm
----------------------------------------------

            Cm
 Masih Kelingan Manis Meseme …  
                          G#              G
 Kaya Kebayang Bae Ning Lewane … 
         Fm         G#                   Cm
 Yen Turu Keganggu …   Yen Mangan Kelingan
        G                                  Cm      Fm   Cm
 Kadang Nangis Gemuyu Dewekan   
----------------------------------------------

    
            Cm
 Wingi Masih Sepayung Loroan   
                         G#            G
 Sekien Cuma Tinggal Kenangan … 
          Fm         G#                  Cm
 Sing Dadi Bayangan …   Awan Kelawan Bengi   
      G                             Cm
 Mung Siji Kakang Pujaan Ati … 
----------------------------------------------

 Music    Fm  Cm      
               Fm … …  
               C#  G  G#  Cm 
               Fm  G …   Cm
----------------------------------------------

  Chorus:
   
   Cm     C7             Fm
 Kirim Salam Sing Kadoan
       Bb       G#                 Cm
 Kanggo Kakang Sing Tek Sayang … 
----------------------------------------------

 Int  Fm  G …   Cm
----------------------------------------------

   Cm     C7             Fm
 Najan Adoh Sing Panggonan   
     Bb       G#             Cm
 Kaya Nyanding Ning Iringan … 
----------------------------------------------

   Fm
 Bagen Adoh Ning Mata
  D#
 Nanging Parek Ning Ati
          G                        Cm
 Sun Janji Bakal Setia Ngenteni
----------------------------------------------

 
 Kembali Ke      Music  Chorus:

----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sepayung Loroan"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel