Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Wonogiri


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 
 Intro:
   Dm
----------------------------------------------

 Dm
 Wonogiri      
                         A
 Hiburane Mas …   
     A
 Hiburane Kang    
 A              Dm                           
 Yo Campursari    
----------------------------------------------

 Int   Dm A Gm Dm
        Dm A Bb Dm
----------------------------------------------

            Dm                              A
 Najan Cilik Kotane Mbangun Lestari
                Bb     A         Dm
 Kabeh  Rakyate Podo Nyawiji
         Dm                              A
 Koyo Kowe Lan Aku Wis Dadi Siji
        Bb              A         Dm
 Ojo Pisah Nganti Tekaning Pati
----------------------------------------------

               A
 Koyo Banyune Kari Kayangan
            Bb     A            Dm
 Katresnanku Ora Bakal Ilang
----------------------------------------------

                   Dm           
 Endah Yen Disawang Gunung Gandul
               C                            Gm
 Dadi Lambang …   Jodone Wong Loro
          Gm        F#m          Gm
 Koyo Kowe Lan Aku Sakiki Akur
              A       Bb                Dm       A …  
 Jalaran Ketemu Ing Gajah Mungkur
----------------------------------------------

                    Dm           
 Endah Yen Disawang Gunung Gandul
                C                           Gm
 Dadi Lambang …   Jodone Wong Loro
          Gm        F#m           Gm
 Koyo Kowe Lan Aku Sakiki Akur
              A       Bb                 Dm     
 Jalaran Ketemu Ing Gajah Mungkur
----------------------------------------------

            A
 Sego Tiwul Lawuhe Iwak Teri
             Bb             A          Dm
 Aku Gandrung Mas Setengah Mati
----------------------------------------------

 Int    Dm … A   Gm   Dm
          Dm   A … Bb   A   Dm
----------------------------------------------

 
  Ulangi Lagunya   
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Wonogiri"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel