Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tangise Ati


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 
 Intro:
    Em … C … Em … C   Em … 
             Am   Em   B   Em … 
----------------------------------------------

 
            Em         B            Em
 Udan Deres  Wayahe Wis Wengi
             Am                        Em
 Njur Kelingan Lungamu Dek Wengi
 Am                    Em
 Opo Wis Dadi   Gegarising Pesthi
             C               B        Am … B … 
 Kowe Bakal Cindro Janji   
----------------------------------------------

     Em      B        Em
 Senajan Uripku Rekoso … 
            Am                    Em
 Kabeh Mau Bakale Tak Tompo
 Am                       Em
 Nuruti Gedhang … Yuaning Roso
          C                       B       
 Bebrayan Urip Klawan Ndiko
----------------------------------------------

 Int   Am …   Em   B   Em
----------------------------------------------

             Am                         Em                         
 Kowe Lungo Tanpo Kabar … Nganti Seprene
  Am                                        B
 Laraning Ati Sing Nyonggo Aku Dewe   
        Am                    Em
 Ora Ngiro Yen Bakal   Ngene Dadine
                   C
 Wis Wis Yo Wis Yen Ngono
      C       B        Em
 Yo Wis … Tak Lilakake
----------------------------------------------

 
            Em         B            Em
 Udan Deres  Wayahe Wis Wengi
             Am                        Em
 Njur Kelingan Lungamu Dek Wengi
 Am                    Em
 Opo Wis Dadi   Gegarising Pesthi
             C               B        Am … B … 
 Kowe Bakal Cindro Janji   
----------------------------------------------

     Em      B        Em
 Senajan Uripku Rekoso … 
            Am                    Em
 Kabeh Mau Bakale Tak Tompo
 Am                       Em
 Nuruti Gedhang … Yuaning Roso
          C                       B     
 Bebrayan Urip Klawan Ndiko
----------------------------------------------

 Int   Am …   Em   B   Em
----------------------------------------------

             Am                         Em                       
 Kowe Lungo Tanpo Kabar … Nganti Seprene
  Am                                        B
 Laraning Ati Sing Nyonggo Aku Dewe   
        Am                    Em
 Ora Ngiro Yen Bakal   Ngene Dadine
                   C
 Wis Wis Yo Wis Yen Ngono
      C       B        Em
 Yo Wis … Tak Lilakake
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tangise Ati"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel