Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Stasiun Tugu


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   C#m … C#   F#m
            A  C#m  G#  C#m
----------------------------------------------

 
        G#    C#m
 Ing Wengi   Iku
 C#m               C#    F#m
 Nalikane   Aku Pisan Ketemu
 A                       C#m
 Tak Untapake    Sliramu Pamit Aku
           D#                     G#
 Pamitmu   Bali Neng Kuthomu
----------------------------------------------

         G#    C#m
 Sepineng … Ati
 C#m              C#    F#m
 Nalikane    Ing Wengi Kuwi
 A               C#m
 Ora Ngiro   Tumetes Eluh Ing Pipi
 G#                      C#m
 Duh Sliramu Kapan Bali
----------------------------------------------

  C#m
 Kusumaning Ati
                                           B
 Amung Dungo Lan Amung Pamuji
 F#m                            C#m
 Kutho Ngayogya    Kang Tansah Ngancani
 D#                     G#         
 Sepineng Roso Ati Iki … 
----------------------------------------------

 G#       C#m
 Stasiun Tugu   
 C#m                C#    F#m                   
 Sing Dadi   Seksi Kang Bisu
 A                   C#m           
 Mugo Mugo   Sliramu Eling Aku
 G#                             C#m
 Kapan Kondurmu Tak Tunggu   
----------------------------------------------

 Int    G#  C#m …  C#  F#m
          A   C#m   G#   C#m 
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 Outro:
   C#m  F#m  G#  C#m … 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Stasiun Tugu"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel