Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tragedi Tali Kutang


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Gm …  D … Cm   Gm … 
            Cm … Gm … 
            D#  D  Gm
----------------------------------------------

 
                Gm
 Dek Biyen Wis Tak Tukoke
             D
 Wujud Tali Sak Kotange
      Cm                             Gm
 Saikine La Kok Ilang Sak Slirane
----------------------------------------------

 Cm
 Lungo Menyang Endi
            Gm
 Tanpo Pamit Ra Ngabari
        D#                       D
 Opo Lali Kowe Karo Aku Iki
----------------------------------------------

                Gm
 Nadyan Regane Nem Ewu
              D
 Kuwi Wujud Katresnanku
          Cm                             Gm
 Jare Kowe Melu Aku La Kok Mlayu
----------------------------------------------

 Cm
 Opo Kurang Larang
            Gm
 Pungkasane Kowe Ilang
                D#          D
 Nengendi Aku Nggoleki
          Gm
 Tali Kutang    
----------------------------------------------

 Int  D  D#  Gm
----------------------------------------------

 Gm                               F
 Iki Mas Taline Tak Kondurake
    Cm                               Gm
 Mergo Bapak Ra Ngeparengake
 A                              D
 Aku Dijodoke Malah Karo Priyo Seje
           D#                        D … 
 Wis Cukup Mung Semene Wae    
----------------------------------------------

                        Gm
 Duh Kangmas Andum Basuki
          D
 Aku Ora Bakal Lali
                Cm                         Gm
 Yen Gusti Ngeparengake Mesti Bali
----------------------------------------------

 Cm                                 Gm
 Tali Kutang Iki Tak Simpen Tekane Pati
            D#                D              Gm
 Tali Kutang Saksi Tresnaku Kang Suci
----------------------------------------------

 
 Int   Gm …  D … Cm   Gm … 
         Cm … Gm … 
         D#  D  Gm
----------------------------------------------

 
  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tragedi Tali Kutang"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel