Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Wedhus


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
     Em …  Am … D … Em … B   
             Em …  Am … D …  G … 
             B   
----------------------------------------------

 
 B                    Em           
 Mending Tuku Sate    Timbang Tuku Wedhuse
                     Bm
 Mending Genda'an    Timbang Dadi Bojone
              C                         Am
 Mangan Sate   Ora Mikir Mburine
                 B                            Em
 Ngingu Wedhus   Dadak Mikir Sukete
----------------------------------------------

    
 B            Em           
 Mending Tuku Sate    Timbang Tuku Wedhuse
                     Bm
 Mending Genda'an    Timbang Dadi Bojone
              C                        Am
 Mangan Sate   Ora Mikir Mburine
                  B                           Em
 Ngingu Wedhus   Dadak Mikir Sukete
----------------------------------------------

 
 Music   Em … Am … D … Em … 
             B … 
----------------------------------------------

  Chorus:
   
                Em
 Timbang Dibojo   Ora Ono Duite
                   Am                  D 
 Mending Tak Gae   Genda'an Wae
         D
 Ora Usah Mikir Sak Bendinane
                   B                 Em
 Seminggu Cukup Sepisan Wae
               
               Em
 Mergone Aku   Ora Kuat
                Am                     D
 Yen Duwe Bojo   Wong Melarat   
                D
 Ra Mbalanjani   Gawene Sambat
                  B                                       Em
 Seneng Kumpul Modal Dengkul Bondo Nekat   
----------------------------------------------

 Int    Em …  Am … D … Em … B   
         Em …  Am … D …  G … 
         B   
----------------------------------------------

 Kembali Ke      Music  Chorus:

----------------------------------------------

 
 Outro:
    Em …  Am … B … Em   
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Wedhus"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel