Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Trisno Waranggono


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
    C … Am … Dm … G … 
             Dm …   C … G …  
----------------------------------------------

 
       C                                        Am
 Nelongso Roso   Rasane …  Tangis Jeruning Atiku
            F                            G
 Yen Kelingan Esem Gemuyumu
          Dm                                      C                 Am
 Laras Sworo Gending Tresno … Gawe Kangen Ning Atiku
              F                         G
 Tansah Eling Aku Eruh Sliramu …  
----------------------------------------------

          C                                        Am
 Aduh Kang Mas Saktenane …  Aku Ngerti Atimu
                 F                                   G
 Ning Wes Pastine …  Aku Dudu Jodohmu
             Dm                           C                   Am
 Pancen Roso Kari Roso …  Kudu Lilo Nggonmu Nrimo
              F                        G
 Lilakno Aku Nyanding Prio Liyo …  
----------------------------------------------

    
 C                                                  Am
 Ra Keroso Wes Sewindu …  Nggonku Ora Ketemu
                 F                         G
 Kegugah Atiku Krungu Swaramu
                 Dm                           C                      Am
 Aku Mung Biso Dedungo … Waranggono Sing Tak Tresno
            F                         G
 Mugo Biso Urip Tentrem Mulyo … 
----------------------------------------------

     
         C                                        Am
 Tak Tulis Lakon Tresnamu … Ing Gending Katresnanku
               F                                   G
 Tak Tembangne Saben Kangen Sliramu            
          Dm                                    C                 Am                   
 Saktenane Aku Nangis … Nanging Tresno Uwes Ginaris
            F                     G
 Tak Lakoni Kanti Ikhlas Ati
----------------------------------------------

  Chorus:
   
           Am                                     F
 Wuyungku Ngelayung … Ngemboro Ing Awang   Awang
            Dm                                      G
 Tanpo Biso Nyanding Aku Mung Biso Nyawang
 Am                                  F
 Tumetes Eluhku Mbrebes Mili Ono Pipi
          Dm                                  G
 Opo Tresno Iki Pancen Ra Kudu Nduweni
----------------------------------------------

         Em      Am                            F             C
 Wes Lilakno Aku Kang Mas …  Wes Cukup Lalekno
      Dm
 Lelakon Tresno Iki
            G                                     C
 Bakal Dadi Cerito Tresno Waranggono
----------------------------------------------

 
 Int  C … Am … Dm … G … 
        Dm …   C … G …  
----------------------------------------------

 Kembali Ke           Chorus:

----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Trisno Waranggono"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel