Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tresno Waranggono


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  C … Am … Dm   G   
           Dm   C … G
----------------------------------------------

 
           C
 Nelongso Roso Rasane
              Am
 Nangis Jeroning Atiku
           F                         G
 Yen Kelingan Esem Gemuyumu
            Dm
 Laras Sworo Gending Tresno
              Em           Am
 Gawe Kangen Ning Atiku
             F                      G
 Tansah Eling Aku Ro Sliramu
----------------------------------------------

                  C
 Duh Kang Mas Sak Tenane
        Am
 Aku Ngerti Atimu
              F                             G 
 Yen Wis Pestine Aku Duk Jodomu
             Dm
 Pancen Roso Kari Roso
         Em                  Am
 Kudu Lilo Nggonmu Nerimo 
              F                          G
 Lilakno Aku Nyanding Priyo Liyo   
----------------------------------------------

    
          C
 Ra Keroso Wis Sewindu
               Am
 Nggonku Ora Ketemu
                F                            G
 Kegugah Atiku … Kerungu Suaramu
                 Dm
 Aku Mung Biso Ndedungo
              Em                 Am
 Waranggono Sing Tak Tresno
             F                         G
 Mugo Biso Urip Tentrem Mulyo
----------------------------------------------

     
          C
 Tak Tulis Lakon Tresnamu
           Am
 Ing Gending Katresnanku
             F                                    G
 Tak Timbangne Saben Kangen Sliramu
           Dm
 Sak Tenane Aku Nangis
                Em           Am
 Nanging Tresno Wis Ginaris
          F                       G
 Tak Lakoni Kanti Ikhlas Ati   
----------------------------------------------

  Chorus:
   
           Am
 Wuyungku Ngelayung
                  F
 Ngamboro Ing Awang Awang
            Dm
 Tanpo Biso Nyanding
                              G 
 Aku Mung Biso Nyawang   
       Am                           F
 Tumetes Eluh Ku … Deres Mili Ono Pipi
           Dm                                 G
 Opo Tresno Iku Pancen Ra Kudu Nduweni
----------------------------------------------

        Em     Am
 Wis Lilakno Aku Kang Mas
         F             C
 Wis Cukup Lalekno
 Dm                               G
 Lelakon Tresno Iki Bakal Dadi Cerito
                          C
 Tresno Waranggono
----------------------------------------------

 
 Int  C   Am   Dm   G   
       Dm   C … G
----------------------------------------------

 Kembali Ke           Chorus:

----------------------------------------------

 
 Judul  Tresno Waranggono
Voc  Nurbayan Feat Vivi Atika
Cipt  Nur Bayan 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tresno Waranggono"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel