Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tego


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  A   Dm   Gm   E   A … Dm   
----------------------------------------------

          Dm
 Ning Galeng   Galengan Iki
          Gm
 Biyen Nate Tak Liwati
       E
 Gegandengan Tangan
           A
 Podo Angucapke Janji
----------------------------------------------

        Dm
 Senadjan Wis Ora Dadi
              Gm
 Nanging Tresnaku Tetep Suci
                  Dm
 Duh Wong Bagus
         A                     Dm
 Tego Tenan Ninggalke Aku
----------------------------------------------

 Int   A …  Dm … A … Dm … 
----------------------------------------------

  Chorus:
   
       A
 Umpomo Kowe Rambute   
               Dm
 Aku Sing Dadi Kuncite
      A
 Umpomo Kowe Sikile
        Dm        D
 Aku Sandal Jepite   
 Gm
 Suwe   Suwe Tak Rasake
           Dm
 Malah Ora Enak Dewe
             A                               Dm
 Duh Bejaku Kok Koyo Ngene Uripku
----------------------------------------------

 Int  A     Dm   Gm   E   A … Dm   
----------------------------------------------

         Dm
 Ning Galeng   Galengan Iki
          Gm
 Biyen Nate Tak Liwati
      E
 Gegandengan Tangan
           A
 Podo Angucapke Janji
----------------------------------------------

        Dm
 Senadjan Wis Ora Dadi
               Gm
 Nanging Tresnaku Tetep Suci
                   Dm
 Duh Wong Bagus
          A                      Dm
 Tego Tenan Ninggalke Aku
----------------------------------------------

 Kembali Ke    Chorus:

----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Tego"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel