Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sonny Josz Monggo Tindak Trenggalek


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
     Eeb
           F#m  B   E
----------------------------------------------

              E
 Pro Sederek Monggo Tindak Trenggalek
 E                                        B
 Kutho Cilik Pabrike Tempe Kripik
        C#m                        B
 Alen   Alen Wis Ono Wiwit Biyen
        F#m           B              E
 Ugo Jajan Warno   Warno Camilan
----------------------------------------------

             E
 Opo Maneh Kembang Cengkeh Sik Akeh
 E                                         B
 Wohe Duren Yen Panen Ora Leren
        C#m                       B
 Ugo Salak Saiki Soyo Mrajak
        F#m           B                     E
 Pari Jagung Dhelene Ledhung   Ledhung
----------------------------------------------

 Int    F#mbe
----------------------------------------------

   Chorus:
   
               A
 Guwo Lowo Papan Pariwisoto
                     E         B            E
 Kang Manggone Ono Ing Watulimo
           F#m
 Pantai Pelang Endahe Pancen Kondang
           B                         E
 Pantai Prigi Biso Andudut Ati
----------------------------------------------

             A
 Wayah Sore Tindak O Alun   Alun     
              E         B                 E
 Katon Rame Endahe Gawe Gumun 
          F#m
 Muda   Mudi Akeh Seng Podo Ngumpul
               B                              E
 Nanging Ojo Banjur Terus Ngelantur
----------------------------------------------

 
 Int     Eeb
         F#m  B   E
----------------------------------------------

   Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 Outro:
    F#m   B   E   

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sonny Josz Monggo Tindak Trenggalek"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel