Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sing Duwe Isin


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Em    Am    G    Em   
           Bm    Am    Bm   Am   
           D   Em   
----------------------------------------------

 Em                                   D       Em    
 Eman Eman Hang Dieman Eman   
 Em                                             Am
 Eman Eman Hang Dieman Eman    Aannn    
               G                           Em
 Seng Weruho Seng Keneng Dieman
----------------------------------------------

                    Am                      Em
 Alitah Wes Ngerti Iku Ono Hang Duwe
                      G                          Am
 Apuwo Kok Mageh Mokso Dijuwut Baen
          Em                             G
 Koyo Koyo Sing Ono Liyane Maning
               D                   Em     
 Kebacut       Sing Duwe Isin
----------------------------------------------

 Em                              D     Em     
 Sopo Baen Wong Mesti Loro   
 Em                                                  Am
 Sopo Baen Wong Mesti Ngersulo   Ooo   Oo   
          G                   Em
 Sopo Baen Sing Kiro Ridho
----------------------------------------------

                                  Am
 Masiyo Masiyo Wong Demen
                        Em
 Wong Seru Demene
                                    G
 Masiyo Masiyo Wong Demen
                        Am
 Kari Seng Toleh Toleh
          Em                             G
 Koyo Koyo Sing Ono Liyane Maning
                D                  Em
 Kebacut       Sing Duwe Isin
----------------------------------------------

 Int  D   Em   D   Am   
        Bm   Am   Bm   Am
        D   Em   
----------------------------------------------

 Em
 Sawangen Werane Dunyo
                      G                                     Am
 Ring Kono Kembang Kumbang Pating Keleleran
                 Em                      G
 Mung Kari Milih Mung Kari Methik
                    D                       Em
 Sing Entek Entek Sing Kurang Kurang
----------------------------------------------

 Em
 Delengan Hang Temenanan
                G                 Am    
 Seng Kiro Ati Seng Keturutan
            Em           G
 Paran Enake Demenan
                 D                  Em
 Hang Disanding Duwene Uwong
----------------------------------------------

 
 Int   Em          Am           Em   
         Bm   Am   Bm   Am
         D   Em   
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sing Duwe Isin"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel