Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sambel Kemangi


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  E …   
----------------------------------------------

 
 G#m              B      G#m
 Enake Jangan Asem Kecut   
 C#m           G#m
 Sambele Kemangi
 C#m                         E       B
 Mangane Budal Nyambut Gawe
      E                F#m          B       G#m    
 Nadyan Lawuh Tempe Ning Sehat Awake
----------------------------------------------

 Int  E … 
----------------------------------------------

 G#m                     B   G#m
 Segere Ngombe Banyu Kendi
 C#m                 G#m
 Rokok Nglinting Dewe
 C#m                             E        B
 Nadyan Mung Manggon Ono Ndeso
          E            F#m
 Nyatane Ayem Tentrem
                       B   E    B  E …  
 Kumpul Sak Keluargo …   
----------------------------------------------

 C#m                                           B …  
 Aku Nrimo Watone Pokok Seger Waras
       E
 Kayaku Lumpukno Kanggo Ngragati Sawah
----------------------------------------------

         F#m        E
 Ugo Tuku Bibit …  Lan Rabuke
             F#m
 Mangan Sak Bendinane
          B                   E     B   E … 
 Sego Sambel Kemangi … 
----------------------------------------------

 C#m                                                B
 Enak Opo Wong Urip Ono Ngalam Ndunyo
            E
 Yen Wegah Rekoso Urip Ra Biso Mulyo
         F#m            E
 Kudangane Romo …  Lan Ibune
      F#m
 Sregepo Nyambut Gawe
        B          E
 Ojo Lali Gustine
----------------------------------------------

 Int  E …  
----------------------------------------------

 
  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
 Judul  Sambel Kemangi
Voc  Ratna Antika
Cipt  Supali 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Sambel Kemangi"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel