Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Prei Oplosan


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Em … Am … D … G  B      
        
 Em  
 Aku Ngamen Pengen Dadi Jutawan
        Am                    Em
 Tak Rewangi Ngamen Turut Prapatan
 Em
 Aku Ngamen Kawet Iseh Perawan
  Am                    Em
 Tapi Ngamen Ora Nganggo Oplosan
----------------------------------------------

      Am       D          Em
 Naudzubillahi Min Dzalik
      Am       D          Em
 Naudzubillahi Min Dzalik
----------------------------------------------

 Em
 Tau Ngamen Ditanggap Karo Bayan
      Am               Em 
 Ditawani Mlebu Dapur Rekaman
 Em
 Bareng Aku Uwis Dadi Jutawan
     Am            Em
 Dijarai Beno Kenek Tuntutan
----------------------------------------------

 Em                                          Am
 Biyen Ngamen Neng Dalan … Ora Tau Srandalan
         D                            G             B                    
 Ora Butuh Oplosan …  Ora Wedi Tuntutan
 Em                                                Am
 Oplosan Banyu Setan …  Yen Mbok Ombe Klesetan
             D                                    Em
 Yen Kowe Pengen Aman …  Prei Ngombe Oplosan
----------------------------------------------

 Int  Em … Am … D … G  B      
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Prei Oplosan"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel