Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Pengen Ngombe


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
     Dm …  Am …  Dm …    
              Gm  A  Dm
----------------------------------------------

 Dm                                          C
 Aku Pengen Ngombe …  Ngelak Seng Tak Rasakke
      Bb                  Gm      Dm   
 Nganti Garing Ning Gulu Rasane
----------------------------------------------

      A                                  Bb    
 Kulinane Kowe Mbiyen Sing Tansah Nyepakke
            Gm                   A        Dm
 Banyu Putih Yo Kanggo Nelesi Lambe … 
----------------------------------------------

 Dm                                    C
 Kuwi Sak Tenane … Kangen Sing Tak Rasakke
    Bb                  Gm               Dm
 Roso Kangenku Mung Kanggo Kowe
----------------------------------------------

          A                                Bb
 Ngenteni Tekamu Neng Kene Kowe Tak Tunggu
               Gm                A            Dm
 Bareng Muleh Uwis Ra Koyok Pamitmu   
----------------------------------------------

 A                                         Bb
 Sopo Seng Kok Gendhong … Sopo Seng Kok Emban
 A                       Dm
 Sopo Sopo Kuwi Sopo … 
 A                                         Bb
 Sopo Seng Kok Gendhong … Sopo Seng Kok Emban
 A                             Dm
 Sayang Sayang Kuwi Sopo … 
----------------------------------------------

 Dm                                          C
 Aku Pengen Ngombe …  Ngelak Seng Tak Rasakke
      Bb                   Gm    Dm   
 Nganti Garing Ning Gulu Rasane
----------------------------------------------

 Int    Dm …   Am …   Dm
         Gm  Dm  A   D
         Gm  Dm   G  A Dm
----------------------------------------------

  Chorus:
   
 Gm                                Dm
 Dino Ganti Wulan  Wulane Wis Ganti Tahun
           A                            Dm
 Aku Setyo Ngenteni Ning Stasiun … 
----------------------------------------------

 Int   Gm  Dm  A   D
----------------------------------------------

 Gm                                      Dm
 Tahun Ganti Windu  Suwene Kowe Tak Tunggu
                A                                Dm
 Bareng Muleh Uwis Ra Koyok Pamitmu   
----------------------------------------------

 
  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Pengen Ngombe"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel