Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Pare In Love


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Bm … Em …  
            G  F#  Bm
            F#     
----------------------------------------------

   Bm                                    Em
 Mlaku Ning Kuthomu … Abot Rasane Atiku
              G                                F#
 Koyo   Koyo Ora Ikhlas Nggonku Lungo
       Em                                  Bm
 Ninggalake Kutho … Sing Wes Akeh Gawe Cerito
            G                                F#      G … F#    
 Kutho Pare Sing Wes Tetalining Ati …  
----------------------------------------------

    
      Bm                               Em
 Nyebar Godong Koro …  Ati Sabar Sak Untoro
            G                             F#
 Nahan Loro Ati Sing Keronto   Ronto … 
         Em                                      Bm
 Tak Unggah Udunke …  Pancen Wes Tibo Wancine
             G                       F#        Bm
 Ikhlas Aku Yen Pancen Amung Semene … 
----------------------------------------------

 Music   A … G  Bm
              A …   F#  Bm
              F#
----------------------------------------------

  Chorus:
   
         Bm                                   A
 Tumetese Eluhmu … Ngebot   Ngeboti Lakuku
            Em                            Bm
 Kudu   Kudu Aku Bali … Ning Sliramu   
----------------------------------------------

 Int   G … F#    Bm
         F#   
                     Bm                                     A
 Nanging Wes Dadi Sumpahku   Ra Bakal Nerimo Sliramu
                   Em                 Bm
 Mergo Wes Keloro   Loro … Ati Iki   
----------------------------------------------

 F#                                        Bm
 Aku Kudu Ikhlas …  Nerimo Kahanan Iki
                  G             F#         Bm        F#  
 Mandar Mugo Sing Kuoso Ngijabahi … … 
----------------------------------------------

 Int   Bm … Em …  
         G  F#  Bm
         F#     
----------------------------------------------

 Kembali Ke      Music  Chorus:

----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Pare In Love"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel