Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ojo Njaluk Pegat


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
     Em   B
             Am Em D B
             Em    B
             Am Em B Em 
             B   Em
----------------------------------------------

 Em
 Pancene Bener Omonge Tacik
               C                     B
 Remuk Kabeh Dadi Bojomu
              Am
 Mbendinane Mbok Keplaki
                                 Em
 Mbok Gebuki  Mbok Pisui
 Em                        B
 Sebab Kakean Cangkem  
                     Em
 Dadi Wong Wedok
----------------------------------------------

             Am                               Em
 Jok Cerewet Dik    Karo Wong Lanang
 Em
 Yo Mesti Wae   Ora Mbok Ingoni  Ora Mbok Pakani
           B                                     Em
 Wani Rabi Mas    Kudu Tanggung Jawab
                            B
 Yen Jek Seneng Kelon Mas
                    Em
 Ojo Moro Tangan
----------------------------------------------

 Music  B   E   Am B Em  
----------------------------------------------

 
  Chorus:
   
 Em
 Melarat Tak Belani  Loro Tak Openi
           D
 Opo Ngene Caramu
 D                                                                               
 Kelonan Nomer Siji  Mergawe Nomor Pitu    
              Em     Am B Em
 Mangan Watu
 Em
 Nganggur Taun Taunan   Mangan Gak Melok Adang
                    D                
 Cek Nggantenge Raimu
 D
 Aku Wis Ora Kuwat   Cepet Golekno Surat
                 Em
 Ndang Di Pegat
----------------------------------------------

        Am                         Em        
 Ojo Nekat Dik    Ojo Ojo Njaluk Dipegat
                  B                        Em        B
 Sebab Pegatan Saiki Surate Larang
----------------------------------------------

 Music    Em   B
              Am Em D B
              Em    B
              Am Em B Em 
              B   Em
----------------------------------------------

 
 Ulangi Dari Awal Lagu
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ojo Njaluk Pegat"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel