Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Nyidam Sari Lilin Herlina


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
     G   Bm   C   D   G   
            Gd   C   D   G   
----------------------------------------------

 
 G                         Bm
 Umpomo Sliramu Sekar Melati
 C               D                   G
 Aku Kumbang Nyidam Sari
 G                            D
 Umpomo Sliramu Mergi Wong Manis
 C               D             G
 Aku Gak Bakal Ngliwati
----------------------------------------------

 G                        Bm
 Sineksen Lintange Luku Semono
 C              D           G
 Janji Prasetyaning Ati
 G                              D
 Tansah Kumantil Ing Netro Rinoso
 C             D          G
 Roso Rasaning Driyo
----------------------------------------------

 G                          C
 Midero Sak Jagat Royo
            D                       G
 Kalingono Wukir Lan Samudro
 G                  D
 Ora Ilang Memanise Aduh  
 C          D          G
 Dadi Ati Selawase
----------------------------------------------

                        Bm                       
 Naliko Niro Ing Dalu Atiku
 C              D                  G
 Lam   Lamen Siro Wong Ayu
 G                         D
 Nganti Mati Ora Bakal Lali
 C               D             G
 Lha Kae Lintange Mlaku
----------------------------------------------

 Int     G   Bm   C   D   G   
         Gd   C   D   G   
----------------------------------------------

 
   Ulangi Dari Awal Lagu  

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Nyidam Sari Lilin Herlina"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel