Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Nikah Siri


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Cm   Fm  G  Cm
            Cm  C  Fm  G  Cm
----------------------------------------------

 
 Cm                Fm
 Nikah Siri Aku Lilo    
 G                           Cm
 … Senadyan Bojoku Tuwo
 Cm          C           Fm
 Sing Tak Jaluk Biso Urip Mulyo   
 G                             Cm
 … Nuruti Karep Wong Tuwo    
----------------------------------------------

 Cm                  Fm
 Ora Nyono Ora Ngiro   
 G                        Cm
 … Nikah Siri Gawe Loro   
 Cm         C               Fm
 Sing Digadang    Jebul Ora Sayang   
 G                                 Cm
 … Aku Mung Dinggo Ampiran    
----------------------------------------------

 Int  Fm … Cm … G … Cm
----------------------------------------------

 Cm        C           Fm
 Nangis …    Ing Bathinku    
 Bb                         Cm
 …  Kelingan Nasib Uripku    
 Cm     C         Fm
 Gelo …     Aku Gelo    
 G                         Cm
 … Atiku Tansah Nelongso    
----------------------------------------------

 Cm                  Fm
 Urip Mulyo Ati Susah    
 G                            Cm
     Luwih Becik Aku Pisah   
            C                         Fm             
 Urip Dewe Tentrem Ning Uripku   
         G             Cm
 Semadyo Ayem Atiku    
----------------------------------------------

 Int  Cm   Fm  G  Cm
        Cm  C  Fm  G  Cm
----------------------------------------------

 Cm                Fm     G                            Cm
 Nikah Siri Aku Lilo        … Senadyan Bojoku Tuwo
 Cm          C           Fm
 Sing Tak Jaluk Biso Urip Mulyo   
 G                            Cm
 … Nuruti Karep Wong Tuwo    
----------------------------------------------

 Cm                  Fm      G                         Cm
 Ora Nyono Ora Ngiro …   … Nikah Siri Gawe Loro   
 Cm         C               Fm
 Sing Digadang    Jebul Ora Sayang   
 G                                 Cm
 … Aku Mung Dinggo Ampiran    
----------------------------------------------

 Int  Fm … Cm … G … Cm
----------------------------------------------

 Cm        C            Fm
 Nangis …    Ing Bathinku    
 Bb                         Cm
 …  Kelingan Nasib Uripku    
 Cm     C        Fm
 Gelo …     Aku Gelo    
 G                        Cm
 … Atiku Tansah Nelongso    
----------------------------------------------

 Cm                  Fm       G                            Cm
 Urip Mulyo Ati Susah      … Luwih Becik Aku Pisah   
            C                         Fm             
 Urip Dewe Tentrem Ning Uripku   
           G            Cm
 Semadyo Ayem Atiku    
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Nikah Siri"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel