Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngidam Jemblem


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Gm … F   Gm   
           Cm   Bb   F   Dm   Gm
              
----------------------------------------------

 Gm
 Dik Aku Penasaran
             F                            Gm
 Opo Yo Tenan Kowe Dodolan Jajan
 Cm
 Nyawang Kowe Sing Bakul Jajan
             D                                   
 Mesthi Wae Jajan Mu Yo Uenak Tenan   
----------------------------------------------

 Gm
 Mas Kuwi Pancen Bener Mas
                  F                            Gm
 Tapi Mung Kari Siji Jenenge Jemblem
 Cm
 Jemblemku Jembleme Super
                  D                                     Gm
 Tak Eman   Eman Mas Yo Uwong Podo Ngiler
----------------------------------------------

 Gm             F                                   Gm
 Jemblemku Super Kabeh Wong Podo Ngiler
 Gm             F                                   Gm
 Jemblemku Super Kabeh Wong Podo Ngiler
----------------------------------------------

 Int  Cm   Bb   Cm Bb Gm
        F   Bb   F Dm Gm
----------------------------------------------

  Chorus:
   
       Gm
 Saikine Aku Kepikiran
                 Cm
 Sok Kapan Iso Ngincipi Jemblemmu
                 F
 Angen   Angenku Teko Mbun   Mbunan
             Bb                           D
 Iso Tak Pangan Sak Durunge Turu
----------------------------------------------

                   Gm
 Koyo Wong Sing Meteng Telung Wulan
       Cm
 Aku Iki Yo Nyidam Jemblem Mu
              F
 Seumpomo Kudu Tuku Larang
                  Bb                    Gm
 Ra Nduwe Duwit Wani Dodol Untu
----------------------------------------------

 Gm                             F
 Aku Nyidam Jemblem Mu
                      Gm
 Jemblem Sing Endi Mas
                          F
 Jemblem Sing Kuwi
                    Gm
 Sing Kuwi Ngendi
----------------------------------------------

 Gm               F
 Mosok Ra Ngerti Dik
                   Gm               Cm
 Pancen Ra Ngerti Mbok Yo Ojo Mbingungi
                            D                  Gm
 Yo Jemblem Sing Mbok Gembol Kuwi
----------------------------------------------

 Int  Gm … F   Gm   
        Cm   Bb   F   Dm   Gm
            
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngidam Jemblem"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel