Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngidam Pentol


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Gm  Cm  Bb  Gm      
----------------------------------------------

 
              Gm
 Bojoku Meteng Telung Wulan
               F                    Gm
 Bendino Ngiler Jarene Nyidam
         Cm
 Sak Jaluk'e Kudu Keturutan
            D
 Iki Nyidam Opo Kesempatan   
----------------------------------------------

         Gm
 Iku Ngunu Perbuatanmu Mas
                  F                       Gm
 Wetengku Cilik Mbok Gawe Lemu
            Cm
 Kowe Seneng Gugai Wong Turu
            F                         Gm
 Ngeri Wae Mengko Kowe Nesu
----------------------------------------------

 Int    Gm … …  Cm … …  F Gm
         Cm  Bb …  Gm   
----------------------------------------------

  Chorus:
   
 Gm
 Yo Wis Cah Ayu   Bojoku Sing Ayu Dewe    
 Gm
 Dewe   Dewe   Dewe   
 Cm
 Gek Ndang Ngomongo   Opo Sing Mbok Kepingini    
 Cm
 Gek Ndang Tak Turuti
----------------------------------------------

 Bb                        Cm
 Sing Tak Pingini … Sing Gampang   Gampang
 Bb                        Gm
 …  Janji Kudu Keturutan
----------------------------------------------

    
  Gm                 F                           Gm
 Aku Pingin Pentol …  Sing Enek Endok'ke
 Gm                 F                            Gm
 Aku Pingin Pentol … Sing Dobel Endok'ke
 Gm               Cm …   
 Aku Pingin Pentol Pentol Pentol Pentol Pentol Endok
                     Gm
 Sing Okeh Emiene    
----------------------------------------------

 Gm                  F                            Gm
 Kowe Pingin Pentol Sing Enek Endok'ke
 Gm                  F                            Gm
 Kowe Pingin Pentol Sing Dobel Endok'ke
 Gm                  Cm …   
 Kowe  Pingin Pentol Pentol Pentol Pentol Pentol Endok
                     Gm
 Sing Okeh Emiene    
----------------------------------------------

 
 Int    Gm … …  Cm … …  F Gm
         Cm  Bb …  Gm   
----------------------------------------------

 Kembali Ke  Chorus:
     
----------------------------------------------

 
 Outro:
    Cm  Bb Cm  Gm
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngidam Pentol"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel