Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngamen


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
    Dm   C Dm   
           Gm F A Dm
           Dm   C Dm   
           Gm F A DmX2Dm
Dino Iki Mujur Tenan … Aku Ngamen Nang Njero Bis   Bisan
                                 Gm
Penumpange Longgar Tenan
                                                Dm
Supire Gal   Ugalan Aku Tibo Jempalik'an
              A                                 Dm  
Neng Pojok'an   Arek Ayu Klambi Abang
              Dm
Cukuran Lanang   Semiran Abang
                      Gm
Alise Nanggal Sepisan   Idepe Pasangan
                       Dm                     
Sayang Untune Batik'an … 
----------------------------------------------

               A …                       Dm 
Kopi Lambada   Iku Ngono Ra Sepiro Mas
 Dm 
 Ibarat Aku Duwe Konco
                      Gm                                               
Lagak'e Koyo Jutawan … Ngalor Ngidul Nggowo Koran
                            Dm                        
Tibakno Gendeng Anyaran … 
              A                             Dm
Ditapuk Setan … Iku Ngono Ra Sepiro Mas
Dm
Ibarat Aku Duwe Tonggo
                    Gm
Arek'e Ayu Temenan … Jarang Metu Neng Embongan
                               Dm                    A …  
Tibakno Meteng Rong Ulan … Merek OjekanX2Dm                                        Gm        Dm
Puger Kaliwining   Gerbongan …   Iku Julukane
Gm             F              A                           Dm
Perawane Lemu   Lemu   Yen Goyang Ngguya   Nguyu
               A                               Dm
Alamak …   Yen Goyang Ngguya   Nguyu
               A                               Dm
Alamak …   Yen Goyang Ngguya   NguyuX3Int    Dm   C Dm   
        Gm F A Dm
        Dm   C Dm   
        Gm F A Dm
----------------------------------------------

 Ulangi Dari Awal Lagu
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngamen"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel