Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngamen 5


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Am   F  G   Am    
            F   Am    
            Am   F Am
----------------------------------------------

 
         Am                                        Dm
 Tak Sawang Sawang Kowe Ganteng Tenan
     G                         C
 Rasane Aku Pengen Kenalan
      F               Dm
 Kenalan Ning Lesehan
                 E                                 Am
 Wonge Ganteng   Nganggo Klambi Abang
----------------------------------------------

             Am                 Dm
 Yen Ra Kleru Aku Tau Ketemu
     G                                C
 Naliko Kowe Barengro Kancamu
               F                     Dm
 Mlaku Mlaku   Karo Guya Guyu
             E                             Am
 Ombenane Es Jus Melon Karo Susu
----------------------------------------------

    Am                          Dm
 Sakiki Aku Nembe Ngrasakno
       G                            C
 Pacaran Karo Wong Kertosono
         F                   Dm
 Gantenge   Koyok Arjuno
          E                               Am
 Esemane Koyok Raden Gatotkoco
----------------------------------------------

      Am                            Dm
 Senadyan Awakku Kebak Tatoan Roto Tenan
                G                           C
 Nanging Aku Isih Nduwe Roso Sopan
          F                                Dm
 Senadyan Kupingku Kebak Tindikan
                 E              Am
 Nanging Aku   Calon Jutawan
----------------------------------------------

          Am              Dm
 Cah Ganteng Ojo Sumelang
          G                                        C
 Melu Aku Tak Jak Ngamen Neng Prapatan
             F                Dm
 Njalok Hp Mesti Keturutan
               E                                     Am
 Angger Gelem Ora Mangan Sangang Wulan
----------------------------------------------

 
 Music   Am … Dm  F E   Am
              F  Am    
              Am   F Am
----------------------------------------------

 
 Ulangi Dari Awal  Lagu Ampe 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngamen 5"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel