Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngamen 2


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  G# Cm G  Cm    
----------------------------------------------

 
 Cm
 Mak Iki Anakmu Prawan
              Fm                       Cm
 Wiwit Mbiyen Ono Ing Perantauan
             G                               G#
 Iling Ngiwangi Neng Kantin Sekolahan
             G                             Cm
 Telong Sasi Mak Aku Urung Bayaran
----------------------------------------------

 Cm
 Mak Dongamu Mandhi Tenan
         Fm                         Cm
 Di Ijabahi Marang Gusti Pangeran
             G                                 G#
 Koyok Ngene Rasane Wong Ora Duwe
             G                          Cm
 Duwe Pisan Di Ece Karo Kancane
----------------------------------------------

 Cm
 Iling   Iling Manungso Bakale Mati
               Fm                          Cm
 Yen Wes Mati Di Kubur Sanak Family
                  G              Cm
 Di Pendem Jero Di Apit Bumi
----------------------------------------------

 Cm
 Ono Kubur Iku Akeh Pandoso
            Fm                               Cm
 Ulo Klabang Kolojengking Podo Moro
           G                                       Cm
 Ono Setan Membo   Membo Dadi Perawan
               G                       Cm
 Benno Krasan Yen Ono Kuburan
----------------------------------------------

 Cm
 Neng Akhirat Ora Ono Motor Liwat
           Fm                           Cm
 Neng Akhirat Ora Ono Sego Berkat
           G                               Cm
 Neng Akhirat Ora Ono Mejo Billyard
       G                  Cm           
 Onone Godone Moloikat
----------------------------------------------

 Int  G# Cm G  Cm    
----------------------------------------------

       Cm                                    Fm     Cm       
 Sak Sugeh   Sugihe Uwong Mesti Ono Mlarate
        Cm                                     Fm          Cm
 Sak Mlarat   Mlarate Uwong Mesti Ono Celenganne
           Fm                              Cm
 Mangkane Golek Bojo Ojo Mandeng Rupo
           Fm                  Cm
 Rupo Elek Kuwi Yo Ora Dadi Ngopo
           Fm                              Cm
 Mangkane Golek Bojo Ojo Mandeng Bondo
                G                                    Cm
 Seng Penting     Ora Ngenteni Warisan Moro Tuwo
----------------------------------------------

 Cm                                          C                    Fm
 Kowe Pancen Keren Le   Koyok Bekas Pacarku Mbiyen
 Fm                                        G                     Cm
 Eman  Eman Tenan   Kerenmu Mung Kanggo Obralan
 Cm                                  C                 Fm
 Obral  Obral Janji Le Urung Mesti Uripmu Mulyo
 Fm                                      G                  Cm
 Mulo Aku Wes Kondo    Melu Aku Urip Nang Deso
            G          Cm                   G                    Cm
 Ngiwangi Gawe Boto    Menek Kelopo Nyeblok Bongko
----------------------------------------------

 
 Int  G# Cm G  Cm    
----------------------------------------------

 
  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Ngamen 2"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel