Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Nasibku


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  C#m … …  F#m … G#   
           F#m … G#    C#m …   B   C#m   B   C#m   
----------------------------------------------

 
        C#m
 Opo Atimu Digawe Soko Watu
         B               A                     C#m
 Opo Bathinmu Ketutupan Gunung Sewu
 G#                                    A                    C#m
 Biyen Kowe Kondo … Mung Aku Sing Mbok Tresno
             A                                G#
 Nora Bakal Ono Tresnane Wong Liyo …  
----------------------------------------------

    
 C#m
 Remuk Atiku Ajuring Uripku   
           B                     A           C#m
 Tak Gowo Nganti Pungkasing Umurku
 G#m                   A          C#m
 Loro Aku Loro … Gelo Atiku Gelo
          A          B        C#m 
 Nyatane Saiki Dadine Cidro … 
----------------------------------------------

 Music  A   C#m   A … C#m … 
----------------------------------------------

  Chorus:
   
             C#m
 Mesem Ngguyu Jroning Uripmu
         G#m
 Udan Eluh Ning Pipiku
             B
 Seneng Bungah Njero Atimu
                   A                    C#m
 Nangis Lan Njerit Jroning Dodhoku … 
----------------------------------------------

 Int  A   C#m … 
----------------------------------------------

        C#m
 Ora Ngiro Aku Ra Ngiro
             G#m
 Mbiyen Seneng Dadi Nelongso
            B
 Manis Janji Mung Ono Lambe
         A        C#m
 Saiki Pahit Dadine … 
----------------------------------------------

 Int  C#m …   B … A … C#m   
        G#m   A   C#m   
       A … G#      
----------------------------------------------

 Kembali Ke      Music  Chorus:

----------------------------------------------

       C#m
 Ora Ngiro Tegane Roso Atimu
               B            A                   C#m
 Tanpo Pamit Lan Kabar Medhot Tresnamu
 G#m                                A            C#m
 Tangis Amung Tangis … Tak Lilakke Awakmu
              A                   B        C#m
 Koyo Ngene … Lelakon Urip Nasibku
 A       C#m
 …  Nasibku … 
 A       C#m
 …  Nasibku … 
 A       C#m
 …  Nasibku … 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Nasibku"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel