Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Megat Tresno


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   G  Em  Am  Am7  D      
----------------------------------------------

 
               G                   C                G
 Yen Kelingan Marang Sliramu Wong Ayu
           G             C          D
 Koyo Rinujit   Rujit Jroning Atiku
      G                     G7      C
 Jaman Biyen   Biyene … …   Aku Katon Opo
       G         C             D 
 Saikine Aku Iki Katon Opo
----------------------------------------------

                G               C           G
 Dek Semono Sliramu Nate Prasetyo
                G          C              D
 Bungah Susah Dilakoni Kanthi Lilo   
      G                  G7            C
 Mulo Aku Ra Ngiro … …  Yen Sliramu Cidro
                   G            D            G 
 Ninggal Kromo Milih Karo Priyo Liyo
----------------------------------------------

 Int  C … D … … … 
----------------------------------------------

    
          G                                     
 Jan   Jane Iki Mau Salahe Sopo
                                                   D
 Kok Nganti Sliramu Megatake Tresno   
           G                G7     C
 Ora Nyono Atiku Ugo   …   Ora Ngiro
         G                D               G       D … 
 Yen Saiki Uripku Banget Nelongso … … 
----------------------------------------------

     
                  G                     C                   G
 Duh Wong Ayu  Mung Welingku Mring Sliramu
          G               C             D
 Ojo Tego Welaso Putro   Putrimu
 G                         G7        C
 Aku Wong Ora Guno … …   Popo Tur Kuciwo
                G               D                   G
 Wis Tak Trimo   Pasrah Karo Kang Kuwoso
----------------------------------------------

 Int     C  D  G  Em  C  A  D … 
          G  Am  D  G … 
----------------------------------------------

 Kembali Ke          
----------------------------------------------

 
  Ending   
                G                D                   G   C   D … … … G
 Wis Tak Trimo   Pasrah Karo Kang Kuwoso
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Megat Tresno"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel