Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Mantan Bojo


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Em   D   G    Am   D   G   
           Am   Em   C   B …  
----------------------------------------------

 
        Em                B
 Sing Tak Roso Abot Atiku
        C                   G
 Yen Sliramu Ra Ono Sandingku
 Am              Em
 Mergane Jero Ati Iki
        B
 Mendem Tresnaku
----------------------------------------------

        Em                        B
 Wes Tak Cobo Nglalekke Sliramu
       C                                  G
 Nanging Soyo Manggon Ning Atiku
 Am             Em
 Mergane Isih Ra Lilo
 B                  Em
 Ninggalke Sliramu
----------------------------------------------

 Int  Am   Em   Am   B   
----------------------------------------------

  Chorus:
   
 Em
 Jeru Soyo Jeru
                                           Am
 Ono Sliramu Manggon Ning Atiku
 D
 Nadyan Wes Tak Cobo
                              G    B
 Ngilangake Soko Atiku … 
----------------------------------------------

 Em
 Jeru Soyo Jeru
                                             Am
 Ono Tresnamu Mendem Ning Atiku
 D                           
 Nanging Njur Sadar Aku
                                              Em
 Yen Sliramu Mung Mantan Bojoku
----------------------------------------------

              C                        D
 Nganti Tekan Kapan … Aku Biso Lilo
             B                                Em
 Mergo Sliramu Mung Mantan Bojoku
             B                                Em
 Mergo Sliramu Mung Mantan Bojoku
----------------------------------------------

 Int  Em   Am   D   G   C   Am   B   
        Em   D   B … Em
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Mantan Bojo"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel