Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Leren Ngamen


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Gm … … … … …  
            Cm  Bb F Gm      
----------------------------------------------

 
 Gm
 Mak Iki Lho Anakmu Prawan
           Gm
 Kerjo Ngamen Ono Neng Dalanan
 Cm                  Bb
 Turu Bambong    Neng Trotoar
 Dm                       Gm
 Mangan Ngenteni Dermawan
 Cm                   Bb
 Turu Bambong    Neng Trotoar
 Dm                         Gm
 Mangan Ngenteni Dermawan
----------------------------------------------

 Gm
 Mak Pandongamu Mandi Tenan
        Gm
 Aku Pethuk Produsere Rekaman
 Cm          Bb
 Ora Ngiro   Ora Nyono
 Dm                             Gm 
 Digandrungi Wong Sak Dunyo
 Cm          Bb
 Ora Ngiro   Ora Nyono
 Dm                             Gm 
 Digandrungi Wong Sak Dunyo
----------------------------------------------

 Int   Gm … … 
         D … … Gm
----------------------------------------------

  Chorus:
   
           Gm                         D#
 Aku Ndisek Ngamen Neng Dalanan
                    F                                         Bb
 Mlebu Kampung Metu Kampung Neng Bis   Bisan
               Cm
 Nanging Sak'iki Wes Terkenal
            D
 Mlebu Tv Bintangi Iklan
----------------------------------------------

          Gm                         D#
 Aku Seneng Wes Nduwe Bondo
             F                                       Bb
 Aku Kangen Kepingen Muleh Neng Ndeso
          Cm
 Bekti Anak Marang Wong Tuwo
                D
 Emak Ku Tak Boyong Neng Kutho
----------------------------------------------

               D#
 Aku Wes Leren Ngamen
               F         Gm … …   
 Sak'iki Anakmu Sugeh   Sugeh   Sugeh   Sugeh   Sugeh
                D#
 Aku Wes Leren Ngamen
               F         Gm … …   
 Sak'iki Anakmu Sugeh   Sugeh   Sugeh   Sugeh   Sugeh
----------------------------------------------

 
 Int   Gm … … … … …  
        Cm  Bb F Gm      
----------------------------------------------

 
  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Leren Ngamen"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel