Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Lawang Ati


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Dm   C   Bb   F   
          Gm   A   Dm   
           Bb … A … 
----------------------------------------------

    
 Dm
 Ngamboro Ning Angenku
       C
 Tansah Eling Marang Sliramu
  Bb
 Senadjan Wis Tak Cobo
        F                   A … 
 Nglalek Ake Jenengmu
----------------------------------------------

     
 Dm
 Sing Tansah Tak Tembangke
     C
 Laras Kangen Jero Atiku
 Bb
 Sing Tansah Tak Suworokke
 F                                   A        
 Gending Tresno Ning Dodoku   
----------------------------------------------

  #  
 Gm
 Opo Pancen Kudu Tak Lilo
 Dm
 Mergo Rabiso Duweni
             A
 Tresno Sliramu … 
----------------------------------------------

 Int  Bb   A   Bb   A   
----------------------------------------------

  Chorus:
   
            Dm
 Nadjan Tak Tutup Lawang Atiku
            D7                Gm
 Soko Kabeh Crito Lan Tresnamu
                 C
 Nanging Soyo Rabiso Ngilangke
                            F         A
 Tresnaku Marang Sliramu … 
      
            Dm
 Nadjan Tak Tutup Lawang Atiku
            D7                Gm    
 Soko Kabeh Crito Lan Tresnamu
                 C     
 Nanging Sliramu Soyo Kepatri
                 F     A
 Ning Jero Atiku … 
----------------------------------------------

 Int  Dm … C …  Bb  C  Dm …    
----------------------------------------------

 Kembali Ke            #  
       
 Int  Bb   A      Bb   Bb A
----------------------------------------------

 Kembali Ke  Chorus:
    
----------------------------------------------

 Outro:
    Bb   A   Bb   Dm
----------------------------------------------

 
 Judul  Lawang Ati
Voc  Deviana Safara
Cipt  Raden Husin Albana 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Lawang Ati"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel