Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Kawin Mandul


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Dm  Gm  Am  Dm    
----------------------------------------------

 Dm                              Am                    Dm
 Rong Puluh Tahun Kang Mas Umurre Kawinan … 
 Dm                             D7           Gm
 Aku Karo Kowe Urip Bareng Jejodohan   
 Gm                                           
 Nganti Saiki Durung Duweni Momongan
          Dm                       Am              Dm
 Aku Kuatir Kang Mas Ninggalno Katresnan
----------------------------------------------

 Dm                     Am          Dm
 Oh Dik Sayangku Ojo Cilik Atimu
 Dm                                 D7                 Gm
 Tresnanipun Kakang Ora Koyo Jarik Wenteran … 
 Gm
 Momongan Ngono Kersane Pangeran
              Dm    Am       Dm
 Cintaku Suci Sehidup Semati
----------------------------------------------

 Int   Dm … Gm … Am … Dm      
----------------------------------------------

    Gm
 Oooo   Kang Mas Ngomong Sak Jeroning Ati
            Am                          Dm
 Bareng Aku Krungu Ucapkan Suci
               Dm                        Gm   
 Nadyan Kowe Lho Dik Mandul Ora Duwe Turun
        Am                          Dm
 Aku Ora Bakal Ninggal Sliramu
----------------------------------------------

 Dm
 Yen Pancen Ngono Ayo
          Gm
 Podo Bareng A Memuji
             Am                  Dm
 Supoyo Antuk Anugrahe Gusti   
----------------------------------------------

 Int  Dm  Gm  Am  Dm    
----------------------------------------------

 Dm                              Am                    Dm
 Rong Puluh Tahun Kang Mas Umurre Kawinan … 
 Dm                             D7           Gm
 Aku Karo Kowe Urip Bareng Jejodohan   
 Gm                                           
 Nganti Saiki Durung Duweni Momongan
          Dm                       Am              Dm
 Aku Kuatir Kang Mas Ninggalno Katresnan
----------------------------------------------

 Dm                     Am          Dm
 Oh Dik Sayangku Ojo Cilik Atimu
 Dm                                 D7                 Gm
 Tresnanipun Kakang Ora Koyo Jarik Wenteran … 
 Gm
 Momongan Ngono Kersane Pangeran
              Dm    Am       Dm
 Cintaku Suci Sehidup Semati
----------------------------------------------

 Int   Dm … Gm … Am … Dm      
----------------------------------------------

    Gm
 Oooo   Kang Mas Ngomong Sak Jeroning Ati
            Am                          Dm
 Bareng Aku Krungu Ucapkan Suci
               Dm                        Gm   
 Nadyan Kowe Lho Dik Mandul Ora Duwe Turun
        Am                          Dm
 Aku Ora Bakal Ninggal Sliramu
----------------------------------------------

 Dm
 Yen Pancen Ngono Ayo
          Gm
 Podo Bareng A Memuji
             Am                  Dm
 Supoyo Antuk Anugrahe Gusti   
----------------------------------------------

 Dm
 Yen Pancen Ngono Ayo
          Gm
 Podo Bareng A Memuji
             Am                  Dm       D
 Supoyo Antuk Anugrahe Gusti   
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Kawin Mandul"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel