Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Gelang Tresno


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   A#m  D#m G#  C#
            F# D#m F … 
----------------------------------------------

 
           A#m   
 Gelang Iki Naliko Kok Gawek Ake
             G#
 Ning Tanganku Sliramu Karo Janji
  D#m                                           F
 Jarene Gedene Tresnomu … Ra Kate Ninggalke Aku
----------------------------------------------

          A#m   
 Pamit Aku Lungo Mung Golek Sangu
              G#
 Yen Wis Bali Njur Mbok Jaluk Aku
       D#m                                             F
 Tresnoku Gedene Tekatku … Setyo Ngenteni Sliramu
----------------------------------------------

    D#m                                  A#m
 Nanging Tekan Sak Iki … Tanpo Ono Kirim Warto
 C                                     F                   
 Opo Ora Kroso … Yen Tak Arep Arep Sliramu
----------------------------------------------

  Chorus:
   
       A#m            D#m
 Suwi Tak Enteni Tekamu
            G#                        C#
 Tresno Iki Nggedek'ke Setyoku
               F#                D#m
 Nanging Sliramu Ra Ono Bali
                      F
 Mung Gelang Iki Sing Mbok Tinggalake
----------------------------------------------

        A#m            D#m
 Suwi Tak Enteni Tekamu
            G#                       C#
 Tresno Iki Nggedek'ke Setyoku
              F#                         D#m
 Mung Gelang Sing Mbok Tinggalake
             F                          A#m
 Dadi Saksi Janji Seng Tak Gondeli
----------------------------------------------

 Int  A#m … D#m    G#    D#m … F … 
----------------------------------------------

 Kembali Ke  Chorus:

----------------------------------------------

          A#m   
 Gelang Iki Naliko Kok Gawek Ake
              G#
 Ning Tanganku Sliramu Karo Janji
   D#m                                          F
 Jarene Gedene Tresnomu … Ra Kate Ninggalke Aku
----------------------------------------------

    D#m                                   A#m
 Nanging Tekan Sak Iki … Tanpo Ono Kirim Warto
 C                                     F                   
 Opo Ora Kroso … Yen Tak Arep Arep Sliramu
----------------------------------------------

 Kembali Ke  Chorus:

----------------------------------------------

  Ending   
               F                        A#m
 Dadi Saksi Janji Seng Tak Gondeli
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Gelang Tresno"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel