Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Cidro


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
     Fm … Cm   C#  D#  G#
             Fm Cm Fm Bb …  D#  G#
             D#    
----------------------------------------------

 G#                         Cm
 …   Durung Nganti Garing
 Fm                  Cm
 Catu Sing Ning Atiku
 C#                    Cm
 Tego   Tegane Sliramu
 Fm         Bbm        D#
 Nambahi Loro Batinku … 
----------------------------------------------

    
 G#                   Cm
 …  Aku Ora Percoyo
         Fm                 Cm
 Nanging Kabeh Iki Nyoto
 C#                          Cm
 Cetho Ning Ngarepe Moto
 Fm      Bbm   D#    G#
 Yen Sliramu Kuwi Cidro
----------------------------------------------

     
 Fm                      Cm
 …  Panas   Panase Ser Ngenge Kuwi
 C#                          G#
 … Kang Nguliti Awak Iki
 Fm                             Cm
 …  Nanging Sek Panas Rasaning Ati
       Bbm                 D#
 Nyawang Kedadean Iki   
----------------------------------------------

 Music   Fm … Cm   C#   G#
              C#  Cm  C#  D#
              G#      D#     
----------------------------------------------

  Chorus:
   
 G#                         D#
 …   Lungo Awakku Seng Kudu Lungo
 Fm                         Cm
 …  Timbang Batinku Keloro   Loro
 C#                          Cm
 …  Ra Bakal Awakku Iki
   C#                  D#
 Bali Nemoni Sliramu … 
----------------------------------------------

 G#                   D#     
 …  Lilo Awakku Iki Wes Lilo
 Fm                   Cm
 … Senajan Loro Ning Jero Dodo
 C#                              Cm
 …  Yen Pancene Uwes Nasibku
   C#                D#         G#
 Kudu Pisahan Karo Awakmu
----------------------------------------------

 
 Int    C#  Cm  Bbm G#
          Bbm  Cm  C#  D#
          G#   D#    
----------------------------------------------

 Kembali Ke           Music  Chorus:

----------------------------------------------

  Ending   
 C#                              Cm
 …  Yen Pancene Uwes Nasibku
   C#               D#         G#
 Kudu Pisahan Karo Awakmu
----------------------------------------------

 
 Outro:
   Bbm  Cm   C#  D#  G#
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Cidro"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel