Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Bojo Simpenan


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
   Bb … C …  A … …  Dm …  A … 
----------------------------------------------

 
 Dm                     Gm
 Paribasane Koyo Layangan
 A                                  Dm
 … Sing Mabur Tanpo Tali Goci
 Bb                       Gm
 Mobat   Mabet …  Montang   Manteng
 Bb                        A
 …  Kegowo Silire Angin   
----------------------------------------------

               Dm
 Nanging Awakku
                              Am
 Wes Ngrumangsani Marang Kahanan
 A                              Dm
 … Lakon Tresno Iki Kasunyatan
 Bb                                  Gm
 …  Aku Sadar Yen Amung Bojo Simpenan
               A                            Dm … … … … A
 Wes Nasibe Bendino Ra Ketunggonan
----------------------------------------------

              Dm                       
 Nganti Kapan Aku …   Nganti Kapan Aku
                D                         Gm
 Nganti Kapan Dadi Bojo Simpenan
 Bb                               Dm
 …  Sumedhut Rasaning Dodo
                  A            Bb       Dm … … A
 Kandamu Yen Wengi Iki Ora Teko    
----------------------------------------------

             Dm
 Arep Sambat Sopo … Arep Sambat Sopo
            D                       Gm
 Terus Aku Kudu Sambat Sopo    
 Bb                               Dm
 …  Senajan Aku Amung Bojo Simpenan
         A           Bb        Dm
 Sejatine Aku Tresno Temenan    
----------------------------------------------

 Int   Dm …   A …  Dm …  
         Bb … Gm … A  Bb  Dm
         A …   
----------------------------------------------

  Ulangi Dari Awal Lagu  
----------------------------------------------

 
  Ending   
               Dm                       A            
 Nganti Kapan …   Nganti Kapan …  
                A                          Dm
 Nganti Kapan Dadi Bojo Simpenan
    
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Bojo Simpenan"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel