Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Bojo Ketelu


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 C       D      Em
 Haa   Aaaa    Aaa … 
 C       D      Em
 Haa   Aaaa    Aaa … 
----------------------------------------------

 Em                Am                       B
 Aku Kepingin Dadi Kerlap   Kerlip Lintang
                      Em                             E
 Sing Biso Ngancani Ing Sakben Wengimu
 E7                 Am                           B
 Nanging Aku Sadar Aku Mung Lampune Lilin
 B                                           Em
 Sing Mobat   Mabet Keno Silire Angin
----------------------------------------------

 Em                      Am                  B
 Umpomo Sliramu Ngerti Roso Atiku Iki
                       Em                         E
 Koyo Ngopo Larane Dadi Bojo Simpenan
 E7                Am                        B
 Tenane Aku Nangis Koyo   Koyo Ra Lilo
 B                                             Em              B
 Nanging Kepriye Maneh Aku Kebacut Tresno …  
----------------------------------------------

        Em
 Wes Ojo Nelongso
         C
 Wes Ojo Ngersulo
                 Am          B   Em       B
 Dungak   Dungakno Bojoku Lilo … … 
----------------------------------------------

        Em
 Wes Ojo Nelongso
         C
 Wes Ojo Ngersulo
                 Am          B   Em       B
 Dungak   Dungakno Bojoku Lilo … … 
----------------------------------------------

                 D                   C
 Nerimo Awakmu Dadi Bojoku
                 B     C  Em
 Senadyan Bojo Ke Telu
----------------------------------------------

                      Am                       B
 Aku Kepingin Dadi Cohyone Rembulan
                      Em                    E     
 Sing Biso Madangi Petenge Atimu
 E7                Am                           B
 Nanging Aku Sadar Aku Mung Lampune Lilin
 B                                           Em
 Sing Mobat   Mabet Keno Silire Angin
----------------------------------------------

 Int  Em D G … Am   G#   Am
        D … G … Em   
        D   Bm   Em   
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Bojo Ketelu"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel