Iklan di header

Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Bali Jenenge


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  Dm   C   Gm   Dm      
           
----------------------------------------------

 Dm           C
 Ora Kroso Ngeluh Ndek Moto
 Dm              C
 Yen Iling Sliramu   
 Dm                        Gm         Dm
 Banget Seneng   Senenge … Ee   Ee   
     C      Dm
 Sliramu Bali Jenenge
----------------------------------------------

 Dm                 C
 Ora Gampang Ngelaleake
 Dm                C
 Roso Kangen Iki
 Dm                 Gm               Dm
 Banget Tresno   Tresnone … Ee   Ee  
    C             Dm
 Sliramu Ora Neng Kene
----------------------------------------------

 Music    Dm … Gm  C … F
              Dm Gm Bb A  Dm
 Suling   Gm  C  F  Dm  Gm A Dm
----------------------------------------------

 C                                    F
 Semendal Njroning Dodo Pak Polisi Teko
                 Gm                Dm
 Ngabarke Sliramu Kecelakaan Soro
 C                             F
 Ra Sanggup Ati Iki … Nyawang Ragamu
          Gm         Bb       A
 Metu Teko Ambulan … Pisah Karo Nyowo   
----------------------------------------------

 Dm                                   Gm
 Tego   Tegone Nggonmu Ninggalke Aku   
 C                               F    A    
 Kepingine Yen Iso Aku Me   Lu …   
 Dm                          Gm
 Ra Nduwe Arti Maneh Urip Ku
 A                             
 Ra Iso Urip Maneh Tanpo Sliramu   
----------------------------------------------

 Int   Dm   C   Gm   Dm      
----------------------------------------------

 Dm                 C
 Ora Gampang Ngelaleake
 Dm                C
 Roso Kangen Iki
 Dm                 Gm               Dm
 Banget Tresno   Tresnone … Ee   Ee  
    C             Dm
 Sliramu Ora Neng Kene
----------------------------------------------

 Music    Dm … Gm  C … F
              Dm Gm Bb A  Dm
 Suling   Gm  C  F  Dm  Gm A Dm
----------------------------------------------

 C                                    F
 Semendal Njroning Dodo Pak Polisi Teko
                 Gm                Dm
 Ngabarke Sliramu Kecelakaan Soro
 C                             F
 Ra Sanggup Ati Iki … Nyawang Ragamu
          Gm         Bb       A
 Metu Teko Ambulan … Pisah Karo Nyowo   
----------------------------------------------

 Dm                                   Gm
 Tego   Tegone Nggonmu Ninggalke Aku   
 C                               F    A    
 Kepingine Yen Iso Aku Me   Lu …   
 Dm                          Gm
 Ra Nduwe Arti Maneh Urip Ku
 A                             
 Ra Iso Urip Maneh Tanpo Sliramu   
----------------------------------------------

 
 Outro:
  Dm …  C Dm    
----------------------------------------------

 
 

0 Response to "Kunci Gitar Campursari Dan Koplo Bali Jenenge"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel