Iklan di header

Kunci Gitar Cak Dikin Sido Rondho


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 
Intro:
     Dm Gm Dm
           Dm Bb A
           Gm    A 
           Dm    AX3          Dm             Gm        Dm
Biyen Mulo Sliramu Wis Tak Aturi
           Dm                      Bb        A
Golek Bojo Sing Tresno Welas Sejati
           Gm
Pungkasane Sliramu Digawe Loro
            A                            Dm       A
Ora Wurung Saikine Dadi RondhoX2               Dm           Gm         Dm
  Nanging Piye Kabeh Iki Wis Kebacut  
             Dm         Bb            A
  Ibarat Bubur Ra Bakal Dadi Sego  
               Gm
  Mulo Getunku Iki Tanpo Upomo  
               A                                       Dm
  Ngerti Ngono Lamaranmu Sing Tak Tompo  X3Int    Gm  Dm       X2          Dm       C          Dm
Kabeh Iki Ora Perlu Digetuni
            Gm                        Dm
Janjiku Biyen Aku Saguh Ngenteni
                    A
   Kowe Lan Aku   Mugo Dadi Jodone   
                    A                          Dm       A
Ra Keno Prawane Tak Enteni Randane     X2            Dm                  Gm         Dm
  Ora Nyono Sampeyan Sabar Ngenteni  
             Dm                 Bb          A
  Ing Nyatane Tresnamu Tulus Lan Suci  
                 Gm
  Sing Tak Suwun Sing Gedhe Pangapurane  
                A                             Dm
  Andum Tresno Bebojoan Selawase  X3Intro:
     Dm Gm Dm
           Dm Bb A
           Gm    A 
           Dm    AX4Ulangi Dari Awal Lagu
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Cak Dikin Sido Rondho"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel