Iklan di header

Kunci Gitar Cak Dikin Mblebes


----------------------------------------------
----------------------------------------------
 Intro:
  F#m  C#  Bm  A  C#  F#m     
 X2 F#m
Dik Sajake Kok Ono Perlu
                       C#
Isih Esuk Kok Tangake Aku
Bm                            A
Ning Tanganmu Kok Nggowo Palu
      C#                     F#m
Opo To Sing Rusak DipankuX2 F#m
  Wis Kowe Ra Usah Suloyo  
                           C#
  Gek Bengi Metu Karo Sopo  
  Bm                       A
  Ning Klambimu Lipstike Sopo  
            C#                       F#m
  Byen Dudu Bocah Wadon Liyo  X2F#m
Dek Bengi Aku Ra Neng Endi Endi
          Bm
Malah Aku Jaluk Tulung Dikeroki
             A
Pirang Pirang Dino Ora Mbok Turuti
                C#                    F#m
Rasane Gegerku Koyo DisundukiX2       F#m
  Wong Wadon Ngendi Sing Bakal Kuat Ati  
                          Bm
  Klumprak Klumpruk Bendino Makani Tinggi  
                 A
  Njolak Njaluk Ning Blanjane Ora Mesti  
           C#                                F#m
  Opo Aku Arep Mbok Pakani Wedhi  X2   F#m
  Wis Ndang Nyingkir Nyingkir Nyingkir Nyingkir  
  “ Emoh Dik ” 
   Bm
  Yen Ngono Aku Wae Sing Nyingkir Nyingkir  
 “ Ojo Dik ” 
F#m                      C#                              F#m
Aku Masih Cinta Padamu   My Darling I Love YouX2   F#m
  Wis Ndang Nyingkir Nyingkir Nyingkir Nyingkir  
  “ Emoh Dik ” 
   Bm
  Yen Ngono Aku Wae Sing Nyingkir Nyingkir  
 “ Ojo Dik ” 
F#m                      C#                              F#m
Aku Masih Cinta Padamu   My Darling I Love YouX3Int  F#m  C#  Bm  A  C#  F#m  X3Ulangi Dari Awal LaguX2 
----------------------------------------------

 
----------------------------------------------

 

0 Response to "Kunci Gitar Cak Dikin Mblebes"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel